Bactefort Mnenja, komentarji

, , Leave a comment

Kaj je Bactefort?

Vsi smo že na radiju, televiziji, reklamah, v časopisu, pa tudi na internetu že kaj slišali o mikroorganizmih, ki lahko poslabšajo naše zdravje. Ti organizmi so znani pod imenom paraziti. Ne moremo jih videti ali slišati, pa vendar so povsod okrog nas. V naše telo vstopijo neopazno, izginejo pa počasi in s težavami. Paraziti povzročajo tako notranje kot zunanje znake bolezni. Zunanji znaki se kažejo kot mnoge alergične reakcije, dermatitis in kožni izpuščaji. Notranji pa e zajemajo bronhialno astmo, bolezni sklepov, mišične bolečine, ekceme, diabetes mellitus in druge. Ko se paraziti znotraj telesa hranijo in razmnožujejo povzročajo posledice na notranjih organih in bolezenske stranske učinke. Paraziti lahko prekinejo delovanje antibiotikov, zdravil, cepiv in mnogih drugih učinkovin. Kljub temu je najboljša novice ta, da zdaj obstaja nova formula, ki lahko te parazite uniči!

Bactefort je zdrava, edinstvena in učinkovita kombinacija mnogih specifičnih naravnih zdravilnih ekstraktov, ki, kadar ga pogoltnemo, uniči parazite. Torej, če je vaše telo okuženo s paraziti in če ste že poskusili različne izdelke številnih proizvajalcev, pa se najbrž kljub temu še vedno slabo počutite; zdaj se lahko parazitov znebite v kratkem času, vse kar morate narediti je oddati naročilo. Je edini učinkoviti način, da se zaščitite in ostanite varni pred škodljivimi paraziti.

Kako Bactefort deluje?

Bactefort formula je sestavljena izključno iz rastlinskih stestavin, ki so bile zdravniško testirane. Različne sestavine delujejo na različne mikroorganizme in parazite, ter tako omogočajo odstranitev vseh iz vašega telesa. Rezultati delovanja se pokažejo po 2-3 tednih nenehne uporabe. Izdelava izdelka je edinstvena, saj vsak njegovih izvlečkov vsebuje kompleksne vitamine. Deluje na telo, tako da izboljša telesno moč, lepoto, živahnost, poveča Vašo imunsko odpornost in odstrani škodljivce.

Izdelek aktivira prebavni sistem, deluje torej kot stimulator in diuretični kologenik. Iz črevesja ter drugih organov, kjer je odstranitev črvov težavna, učinkovito odstrani parazite. Bactefort formula prav tako stimulira urinsko sekrecijo, celotno prebavo in izločanje žolča. Omogoči tudi odstranitev glist, ki jih lahko najdemo v številnih telesnih organih in lumnu črevesja, kjer se gliste skrijejo in jih ne moremo doseči. Zmerni odvajalni učinki pomenijo fizično osvoboditev od parazitov, pa tudi razstrupljanje celotnega telesa od izločkov mikroorganizmov.

Kapljice Bactefort so namenjene skoraj vsem. Njihova glavna naloga je odstranitev neželenih mikroorganizmov iz telesa. Aktivne kapljice izdelka vstopijo v telo in uničijo vse parazite, tudi tiste, ki so še v obliki ličink. Učinkovite reakcije ustavijo razmnoževanje mikroorganizmov in na ta način tudi njihovo razširjanje. Ti v končni fazi odmrejo in zapustijo naše telo.

Sestavine Bacteforta

Bactefort je iz številnih sestavin, ekstrahiranih iz mnogih rastlin. Sestavine vključujejo:

Izvlečki lipe

Vključujejo botulin, ki vsebuje srebrove ione, ti v telesu delujejo kot antimikrobno sredstvo. Prav tako delujejo na imunost in antiviralne učinke.

Izvlečki listov poprove mete

Imajo delikaten in prijeten mentolov vonj, ki pripomore k izboljšavi živčnih nepravilnosti, normalizira delovanje srca, zmanjša glavobole, in izboljša delovanje prebavnega sistema.

Izvlečki listov oreha

Vsebujejo mnoga esencialna olja, vitamin in karoten, ki je zelo uporaben v živčnem sistemu, ledivcah, jetrih, krvnih žilah in popolnoma obnovi telesno imunost. Izvlečki listov oreha imajo tudi  protivnetne in antimikrobne učinke.

Izvlečki korenine ingverja

Vsebujejo velike količine vitaminov, ki se uporabijo v preprečevanju prebavnih bolezni. Izboljšajo ženski reproduktivni sistem, zmanjšajo bolečino, izboljšajo imunost in imajo učinek na izgubo teže.

Izvlečki murve

Vplivajo na prebavni sistem, znižajo nivo krvnega sladkorja, pomagajo pa tudi pri hormonskih motnjah. Vsebujejo silikate, ki delujejo kot protivnetno sredstvo.

Naravni grenki listi trobentice

Paralizirajo celotni živčni sistem črvov, in tako omogočajo izločanje imobiliziranih črvov iz našega telesa.

Močvirski oslad

Vsebuje snovi, ki delujejo kot strup za praživali in parazite. Stimulirajo izločanje žolča, kar pomaga pri zdravljenju vnetja žolčnika.

Izvlečki naglja

Vsebujejo vitamine, delujejo kot antiseptik. Pospešijo prebavo.

Bactefort: Navodila za uporabo

Uporaba izdelka je enostavna. Kapljice raztopite v vodi, ki ste jo prej prevreli, ohlajeni na sobno temperaturo. V 150ml ohlajene vode dodajte 20 kapljic tekočine. Raztopino uporabite v majhnih odmerkih pred obrokom. Za zdravljenje zadostuje že ena doza na dan. Učinki uporabe kapljic bodo vidni v 21 dneh od prve uporabe izdelka. Izdelek hranite na suhem mestu, pri temparaturah od 10-20°C.

V prvem tednu uporabe boste občutili pomanjkanje moči, slabotnost in motnje prebave. V tej fazi je vaše telo zaščiteno pred preobremenitvijo. V drugem tednu uporabe se bo ponovno vzpostavilo vaše normalno zdravstveno stanje, vaša energijska raven in prebava se bo vrnila nazaj na normalno. Tretji teden uporabe je znan kot faza preprečevanja parazitov.  Ko boste izvedli test na parazite, bodo rezultati negativni.

Kje lahko Bactefort kupimo v Sloveniji?

Priporočamo Vam, da izdelek kupite na uradni strani proizvajalca, in se tako izognete ponaredkom. Ob naročilu z uradne strani proizvajalca ste prav tako upravičeni do 50% popusta. Kupite izdelek že danes, dobili boste potrdilo naročila in izdelek bo dostavljen na vaš dom.

Cena Bacteforta

Cena izdelka je prijazna do vaše denarnice,  še posebej kadar izdelek naročite s spletne strani uradnega proizvajalca. Izdelek se prodaja za 49 EUR.

Bactefort mnenja, komentarji

Fabian Dirk

Nekoč sem bolehal zaradi alergičnih reakcij, izgube apetita, kašlja in slabosti. Nisem vedel, kaj se z mano dogaja. Za izboljšanje simptomov sem preizkusil veliko izdelkov, vendar ni noben pomagal. Odločil sem se, da glede svojega zdravja raziščem še na internetu in prav tukaj sem prebral o omenjenih kapljicah. V roku 3 tednov so moje težave izginile. Izdelek priporočam vsem s podobnimi simptomi, saj je zdravilo vitaminski kompleks, prav tako pa tudi odpravlja parazite.

Rachel Malvina

Pogosto se pogovarjam z ljudmi, okuženimi z glivami, ascaridi, klamidijo, podančnicami in drugimi tipi parazitov, saj sem te preživela. Omenjeni paraziti so uničili moj prebavni trakt, potrebna je bila zdravstvena oskrba. Preizkusila sem številna zdravila, nobeno mi ni pomagalo, dokler nisem našla Bactefort kapljic. Bilo je neverjetno, saj se je delovanje pokazalo že v parih tednih. Takoj so ubile vse parazite, v četrtem tednu je test na parazite pokazal negativno, s pomočjo tega izdelka se mi zdi da kar letim. Priporočam ga vsem ljudem, ki so se okužili s paraziti.


 

Leave a Reply